Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi sigter ikke kun mod at hjælpe mennesket med dets eksistentielle udfordringer. Psykoterapiens fornemmeste målsætning er at hjælpe det enkelte menneske at opfylde dets fulde potentiale.
- C.G. Jung

Psykoterapiens formål er at hjælpe dig med at få et godt og berigende liv

Alle ved, at livet består af op- og nedture, og de fleste mennesker har prøvet at befinde sig i livets skyggeside. Men hvad kan man gøre ved det? Skal man overhovedet gøre noget ved det? Man kan enten acceptere sin situation, hvilket kan være nødvendigt nogle gange, eller man kan prøve at ændre noget.


Terapi og samtaler kan hjælpe dig med at komme frem til kernen af dine udfordringer. Efterfølgende kan det vise sig, at der ikke skal så meget til, før dit liv er tilbage på rette spor. Det er ofte de små ændringer, der kan give det helt store udbytte.

Kend din fortid og brug den i nutiden - så får du et godt fundament for håb i fremtiden

Det giver god mening at gå tilbage i tiden og finde årsagen til ens udfordringer, men psykoterapi er ikke psyko-arkæologi. Det er er meningsfuldt at gå tilbage til fortiden, men kun for at finde inspiration til nutiden og fremtiden, ikke for at dvæle ved alt det, der er sket og som intet i denne verden kan lave om på. Vi taler om din fortid, men fokus vil altid ligge på tiden her og nu. Du kan ikke leve i fortiden, ej heller kan du leve i fremtiden. Du har kun nutiden at være i.

Psykoterapi handler om nuet og det, der må komme

Ønsker du at ændre noget i dit liv eller har du en udfordring, som du gerne vil gøre noget ved? Så er det nødvendigt med en adfærdsændring, men det er nemmere sagt end gjort. De fleste mennesker har brug for lidt støtte for at kunne ændre noget i deres liv, og denne støtte kan jeg give dig.

Psykoterapi kan hjælpe dig med at opbygge et nyt fundament, hvorpå du kan skabe et anderledes liv med nye perspektiver. Det eneste det kræver, er lyst til at prøve noget nyt og et åbent sind.

Kontakt mig


Kontakt mig gerne via mail, hvis du har nogle spørgsmål.